Szempilla, szemöldök tartós festése

Kozmetikai szolgáltatásaink

Szempilla, szemöldök tartós festése

A szempilla és szemöldök festése európai piacvezető márka magas minőségű tökéletes színeredményt adó termékével történik.

szempilla festés, szemöldök festés
A tartós szemöldök festés segítségével az arcformához tökéletesen illő szemöldököt alakítunk ki és korrigáljuk a szemöldök színének, ívének hiányosságait.
 A természetes hatásútól a karakteresebb szemöldök színig széles a paletta, a megfelelő szín kiválasztása mindig a vendég igényeihez igazodva történik.
 A szín tartóssága az alap szemöldökszíntől  függően 3-4 hét.

A szemöldök festésének menete:

A tartós szempilla festés gyönyörűen kiemeli a szemeket, szebbé teszi a tekintetet, ajánlott azoknak a vendégeknek is akik nem szeretik sminkelni magukat, sportolnak vagy világosabb szempillákkal rendelkeznek.
Több árnyalatból tudjuk a legmegfelelőbbet kiválasztani.

A szem különösen érzékeny terület, festés előtt  ki kell zárni azokat a tényezőket amelyek miatt azt nem lehet elvégezni.
A szempilla festése maximális odafigyeléssel történik, gondosan ügyelve a szem és szemkörnyék, festést követő utóápolására is.

A szín tartóssága: 4-6 hét.
A szempilla és szemöldök festése minden korosztály számára ajánlott,  férfiak is bátran igénybe vehetik.

A tartós szempilla- és szemöldökfestés előnyei:

A szempillafestés az egyik legnagyszerűbb megoldás a szem kiemelésére, a 3D műszempilla viselése mellett. Az arcnak eléggé hangsúlyos része a szem, a szempillák pedig keretbe foglalják. Igéző, vonzó tekintetet kölcsönöznek a dús és sötét szempillák és igen praktikus azok számára is, akiknek nincs elég idejük minden reggel kisminkelni magukat vagy csak szimplán a gyors és tartós megoldásokat szeretik. A szép ívű és színű szemöldök szintén nagyban hozzájárul az esztétikus külső megjelenéshez, ezért érdemes kozmetikus segítségével “rendbe tenni”, mivel így elkerülhetjük a tipikus hibákat, mint pl. túlszedett szemöldök, “bohóc “ szemöldök, csík szemöldök illetve a túl sötétre festett szemöldök.

 
Elfogad tőlünk egy 10%-os kupont?

Adja meg az email címét, ahova elküldhetjük!