Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 666 7073

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

A teljes kivehető fogsor előnyei

Különböző okokból napjainkban is sokan választják a teljes kivehető fogsort a foghiányuk pótlására, mások azonban tartanak tőle, mert nem ismerik ennek a megoldásnak az előnyeit.

De lássuk, hogy miért is érdemes a teljes kivehető fogpótlást választani.

1. Jó ár/érték aránnyal rendelkezik

Különösen idős korban nem mindegy, hogy mennyibe kerül az a fogpótlás, amit a páciens választ. A teljes kivehető fogpótlás a leggazdaságosabb megoldás, és az ár/érték aránya is a legjobb. Vagyis ha valakinek fontosak a költségek, akkor ez a lehetőség lesz a tökéletes a számára.

2. Mindenki számára kivitelezhető

Mint az közismert, a fogászati implantátum beültetésére nem mindenki alkalmas. Ha a páciens nem rendelkezik megfelelő csontállománnyal, akkor a műgyökér, valamint a rá felhelyezett fogpótlás szóba sem jöhet teljes fogatlanság esetén, vagy akkor, ha alul vagy felül nincs a páciensnek egy foga sem.

A teljes kivehető fogpótlás ezzel szemben minden páciens számára kivitelezhető, de persze itt is vannak kizáró tényezők, mint például az epilepsziás megbetegedés.

3. Gyorsan elkészül

Más fogpótlásokkal ellentétben a teljes kivehető fogsor mindössze néhány nap alatt elkészül, így a pácienseknek nem kell heteket, hónapokat várniuk. Egy fogbeültetés után, különösen akkor, ha csontbeültetés is megelőzi, akár fél év is eltelhet, mire maga a végleges fogpótlás elkészül, amit meglehetősen nehéz kivárni.

4. Egyszerű tisztítani

A fogpótlások tisztítása nem mindig egyszerű – egy híd például különleges ápolást igényel a fogmosáson túl is. A teljes kivehető fogpótlás viszont egyszerűen tisztán tartható, és egy kis odafigyeléssel fenntartható a jó szájhigiénia.

5. Könnyű megszokni a viselését

A teljes kivehető fogpótlások megszokását rengeteg tévhit övezi, és sokan hiszik azt, hogy ők soha nem tudnának hozzászokni a viselésükhöz. Igaz, hogy ez a folyamat néha hosszadalmasabb, és szükség lehet a fogsor igazítására, de kis türelemmel és kitartással mindenki képes lesz megszokni.

 


 
Bővebben a fogpótlásokról a szolgáltatásaink menüpont alatt olvashat.
 

 

Foglaljon időpontot

 

+36 70 666 7073

 

vagy

itt kérjen visszahívást:

 

 

Visszahívást kérek


Dentium Implant Center fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem