Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 666 7073

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Szabaduljon meg a fogkőtől MOST fájdalommentesen!

 

Mindig szüntelenül hangsúlyozzuk a fogkőeltávolítás fontosságát rendelőnkben, azonban azt is tudjuk, hogy senkinek nem tartozik a kedvenc elfoglaltságai közé ez az eljárás most szeretnénk ezen is változtatni és megint csak kedvezni pácienseinknek:
 
Várjuk Önöket EMS homokfúvásra és fogkőeltávolításra! Ez a gép a mai modern fogászat egyik csúcskategóriás gépe, amellyel valóban fájdalommentesen távolítjuk el a fogköveket.

 

MOST CSAK BEVEZETŐ ÁRON: 35.000 Ft / kezelés


Sokszor a hagyományos fogkőeltávolítás sem tud 100%-os eredményt produkálni, így szakmai csoportunk arra a döntésre jutott, hogy itt az ideje, hogy áttérjünk az EMS kezelésekre. A gép kíméletességének és precizitásábnak köszönhetően a fogzománc egyáltalán nem sérül. A legapróbb rések közül is eltűntetjük a fogkövet!

 

  • Fogkövet távolítunk el

  • Polírozunk

  • Fehérítünk

 

A Svájcban kifejlesztett és számos országban már használt készülék hatékonysága a technológián és a pontosságon alapszik. Az Airflow Master nem a manuálisan kifejtett erőt használja a tisztításhoz hanem sepciális homokszemcsék és a víz kombinációját - e keverékkel nagy nyomáson mossák le a fogakat.

 

 

A kezelés menete:

  • A fogkőleszedés előtt a fogakat bekenik egy színes festékréteggel,szájöblítés után a fölösleges festéket lemossa. Az anyag nem tűnik el teljesen, a fogköveket ugyanis elszínezi, így válik láthatóvá a fogkő helye. Orvosunk vagy dentálhigiénikusunk ezek után kezd hozzá a lerakódás eltávolításához.
  • Az EMS Airflow Prophylaxis Master egy vékony vízszórófej segítségével speciális homokszemcsékkel dúsított meleg vizet fúj a fogakra, nagy nyomással, így a fogkövet kíméletesen, ám eközben rendkívül hatékonyan távolítja el. 
  • Apró méretének és az erős vízsugárnak köszönhetően a fognyakról és a fogak közti résekből is eltávolítja a lerakódást.
 

 

Dr. Patai Blanka

Fogorvos

Gyermekkoromban határoztam el, hogy orvos szeretnék lenni, az emberi segítségnyújtást, gyógyítást választom hivatásomnak. Pályaválasztáshoz érkezve a kézügyességemet kamatoztatva a Fogorvos szakirányt választottam. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.
 
Célom a páciensek nyugodt, fájdalommentes kezelése. Igényeik, a lehetőségek maximális kihasználásával történő ellátása, melyet részletes tájékoztatással és a munkafolyamatok elmagyarázásával egészítek ki. Elengedhetetlennek tartom a kölcsönös bizalom kialakítását. Gyógyítás mellett véleményem szerint az esztétikumnak is fontos szerep jut a fogászatban, ezért a kezelések során a precíz, pontos végeredményre és a páciens teljes elégedettségére törekszem.
 
Esztétikai fogászat mellett nagy érdeklődéssel fordulok a gyermekfogászat és fogszabályozás szakirányok felé. Nagyon fontosnak tartom a gyermekkori prevenciót és az esetleges probléma korai felismerését. Mindezek mellett a legkisebbek fogorvoshoz szoktatása is feladatunk a későbbi könnyebb kezelések érdekében.
 

Jelentkezzen most:

 

 

Dr. Foad Haghighat

Vezető Fogorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános fogorvosként. Fontosnak tartom, hogy a betegek a legkorszerűbb és legigényesebb ellátásban részesüljenek, ezért a legtöbb kezelést nagyító segítségével végzem.
 
Folyamatosan továbbképzem magamat, külföldi és hazai kurzusokon, valamint konferenciákon veszek részt. Főbb érdeklődési területeim a gyökérkezelés és a regeneratív sebészeti beavatkozások.
 
Célom, hogy a páciens már a kezelés alatt is nyugodt legyen, érezze, hogy jó kezekben van és, hogy évekkel később se legyen panasza az általam kezelt fogának.
 

Jelentkezzen most: 

 

 


Visszahívást kérek


Dentium Implant Center fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem