Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 666 7073

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Dentium Implant Center fogászati rendelő

Fogorvosai és munkatársai

 

Rendelőnk összes dolgozója szeretettel várja, hogy szakszerű segítséget nyújtson panaszaira.

 

Dr. Foad Haghighat - Vezető Fogorvos

Dr. Foad Haghighat

Vezető Fogorvos

A Semmelweis Egyetemen végeztem általános fogorvosként. Fontosnak tartom, hogy a betegek a legkorszerűbb és legigényesebb ellátásban részesüljenek, ezért a legtöbb kezelést nagyító segítségével végzem.

bővebben
Dr. Ali Dehghani - Dentoalveoláris szájsebész

Dr. Ali Dehghani

Dentoalveoláris szájsebész

Összeszokott csapatával mindennap hozzá segíti pácienseit, hogy szép és egészséges mosollyal távozzanak a rendelőből. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden kezelésnél fájdalommentesen járjon el. A digitális fogászat úttörője, a Dentium márka itthoni kizárólagos forgalmazójaként az élen jár a CAD/CAM gépek által tervezett sablonos 3D implantációs tervezéssel kezdtek dolgozni. A Dentium Akadémia alapítójaként folyamatosan részt vesz a nemzetközi, és hazai kongresszusokon, tudását folyamatosan bővíti ezen képzésekkel. Nagy szerepet játszik kollégái folyamatos szakmai fejlesztésében, és a digitális fogászatra való átképzésében.

bővebben
Dr. Hadi Dehghani - Fogszabályozó specialista

Dr. Hadi Dehghani

Fogszabályozó specialista

Fogszabályzó specialista, és általános fogorvosa a Dentium Implant Center csapatának. Pácienseire nagy gonddal ügyel, mindig öröm hozzá bemenni, ha ez furcsán is hangozhat egy fogorvos vonatkozásában – pácienseink véleménye alapján kijelenthetjük, hogy Örömmel ülnek be a fogorvosi székbe, ha Ő rendel, kedves és magabiztos stílusa és szakmai hozzáértése garancia a tökéletes fogászati munkára.A fogszabályzási tervezés kifejezetten a szenvedélye, amit tükröznek munkái, és elégedett páciensei.

bővebben
Dr. Patai Blanka - Fogorvos

Dr. Patai Blanka

Fogorvos

Gyermekkoromban határoztam el, hogy orvos szeretnék lenni, az emberi segítségnyújtást, gyógyítást választom hivatásomnak. Pályaválasztáshoz érkezve a kézügyességemet kamatoztatva a Fogorvos szakirányt választottam. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.

bővebben
Dr. Eric Huang - Fogorvos

Dr. Eric Huang

Fogorvos

We are pleased to introduce the newest member of our dental team, Dr. Huang Kuo-Ting (D.M.D.,M.Sc.)

bővebben
Dr. Sina Choi - Fogorvos

Dr. Sina Choi

Fogorvos

안녕하세요. 한인치과의사 최시나입니다. 저는 헝가리 부다페스트에 있는 세멜바이즈 치과대학을 2016년에 졸업하였습니다. 저의 진료 철학과 잘 맞는 치과를 찾다가 덴티움 치과를 만나 진료보고 있습니다. 저희 덴티움 치과는 환자분들에게 가장 좋은 진료를 해드리기 위해 재료나 진료방식을 신중하게 선택하고 있습니다. 진심을 담아 진료하고 전문적으로 진료하는 것이 저희 치과의 목표이고 자부심입니다. 충치치료, 신경치료, 심미, 보철 등 여러 가지 진료를 보고 있습니다. 최대한 통증 없이 편안하게 진료받으실 수 있도록 노력하고 있습니다. 교정 전문의와 구강외과 전문의 선생님들과 함께 진료 보고 있어서, 교정, 임플란트, 잇몸치료 등 치과의 모든 진료를 받아보실 수 있습니다.

bővebben
Dr. Mohammad T. Jaberansari - Plasztikai Sebész

Dr. Mohammad T. Jaberansari

Plasztikai Sebész

Teheránban születtem Iránban. Főiskolára Manchesterben jártam. Orvosi diplomámat Pécsett szereztem. Ezt követte PhD-m, amelynek felét a dél-afrikai Fokvárosban végeztem, a londoni UCL támogatásával. Ezután visszatértem az Egyesült Királyságba alapsebészeti képzésére (Skócia és Devon), és tagságomat megszereztem az edinburgh-i Royal College of Surgeonstől. Végül visszatértem Magyarországra, ahol tovább képeztem magamat, és jelenleg plasztikai sebészként dolgozom Budapesten. Esztétikai sebészeti munkám nagy részét Budapesten végzem, de emellett az Egyesült Királyságba is kijárok dolgozni. Jellemző rám, hogy aprólékos és informatív vagyok, mindennek utána járok többször.

bővebben
Faltusz-Tóth Krisztina - Klinika Manager

Faltusz-Tóth Krisztina

Klinika Manager

A rendelő alapítása óta részt veszek rendelőnk mindennapi életében. Munkám során a háttér folyamatok napi egyszerűbbé tételével, marketinggel, pácienseink elégedettségével, szolgáltatásaink minél szélesebb körű megismertetésével és csapatunk szervezésével foglalkozom. A családias környezet kialakítása, pácienseink felé történő professzionális szolgáltatás nyújtás és a mindennapi munkánk szeretete vezerél. Büszke vagyok rá, hogy olyan csapat tagja és vezetője vagyok - ahol minden dolgozó és páciens jól érzi magát és valamilyen szinten "hazatalál".

bővebben
Zsögön-Bögözi Andrea - Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

Zsögön-Bögözi Andrea

Vezető fogászati asszisztens, dentalhigiénikus

2017-óta vagyok tagja a Dentium Implant Centernek és szeretettel mondhatom el, hogy bárhol, ahol eddig jártam ennyire családias összetartó csapattal még nem találkoztam. Számomra fontos, hogy ezt a páciensek felé amilyen módon (légkör, bizalom) közvetíteni is tudjuk és ők is ezt érezzék, amikor eljönnek hozzánk, legyen szó akár egy apróbb kezelésről. Amiért szeretem ezt a szakmát az az, hogy mindennap tanulok valamit, mind kollégáimtól mind pácienseinktől, ami 100%-ban motivál.

bővebben
Enzminger Adrienn - Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Enzminger Adrienn

Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

2011-ben végeztem fogászati asszisztensként, majd 2012-ben dentalhigienikusként. Ezzel egyidőben diplomáztam a Szent István Egyetemen, ahol a diplomamunkám a fogaszati turizmus volt. Munkám során fontos a tiszta, kellemes munkakörnyezet, valamint, hogy kedvességgel és türelemmel forduljak a páciensek felé. Szívemhez legközelebb a prevenció áll. Fontosnak tartom a helyes fogápolás megismertetését, ezért szívesen járok óvodákba, hogy már egészen fiatal korban megtanulják, hogy hogyan őrizhetjük meg a fogaink egészségét.

bővebben
Bégányi Eszter - Páciens koordinátor

Bégányi Eszter

Páciens koordinátor

Kisgyermek korom óta tudom, hogy emberekkel szeretnék foglalkozni, ezért ilyen irányban tanultam tovább mellyel párhuzamosan részt vettem kommunikációs és asszertivitás tréningeken. Jelenleg a Dentium csapatában dolgozom recepciósként, ahol célom a leghatékonyabb segítségnyújtás és legpontosabb információ átadás pácienseinknek és orvosaink munkájának hatékony segítése.

bővebben
Erdély-Csordás Bianka - Páciens koordinátor

Erdély-Csordás Bianka

Páciens koordinátor

2023 január óta vagyok a Dental Network csapat tagja. Feladataim közé tartozik a központi ügyfélszolgálat kezelése. Több éves tapasztalatom van recepció és ügyfélszolgálat kezelésében. Célom, hogy minden megkeresés során részletes tájékoztatást kapjon az érdeklődő és a lehető leghatékonyabb módon tudjunk időpontot biztosítani a páciens érdekeit figyelembe véve.

bővebben
Molnár Vivien - Páciens koordinátor

Molnár Vivien

Páciens koordinátor

bővebben

Visszahívást kérek


Dentium Implant Center fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem