Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 666 7073

Amennyiben a szám foglalt kérjük hívja a központi recepciónkat az alábbi elérhetőségen

+36 1 700 3930

Dr. Patai Blanka

Fogorvos

Dr. Patai Blanka - Fogorvos
Gyermekkoromban határoztam el, hogy orvos szeretnék lenni, az emberi segítségnyújtást, gyógyítást választom hivatásomnak. Pályaválasztáshoz érkezve a kézügyességemet kamatoztatva a Fogorvos szakirányt választottam. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán szereztem.
 
Célom a páciensek nyugodt, fájdalommentes kezelése. Igényeik, a lehetőségek maximális kihasználásával történő ellátása, melyet részletes tájékoztatással és a munkafolyamatok elmagyarázásával egészítek ki. Elengedhetetlennek tartom a kölcsönös bizalom kialakítását. Gyógyítás mellett véleményem szerint az esztétikumnak is fontos szerep jut a fogászatban, ezért a kezelések során a precíz, pontos végeredményre és a páciens teljes elégedettségére törekszem.
 
Esztétikai fogászat mellett nagy érdeklődéssel fordulok a gyermekfogászat és fogszabályozás szakirányok felé. Nagyon fontosnak tartom a gyermekkori prevenciót és az esetleges probléma korai felismerését. Mindezek mellett a legkisebbek fogorvoshoz szoktatása is feladatunk a későbbi könnyebb kezelések érdekében.

Dentium Implant Center fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem