Rendelőnk telefonszáma:

+36 70 666 7073

Rendelőnk e-mail címe:

Combplasztika

 
Nyerje vissza lábai természetes szépségét, hogy többé már ne kelljen takargatnia őket!
 

A combplasztikai műtéteknek két fajtáját különböztetjük meg:

 
 • Mini combplasztika
 • Combplasztika
 

 
 

 
A combplasztikai beavatkozásoknak több típusát is megkülönböztetjük, attól függően, hogy kinek, milyen kezelésre van szüksége.
 
Vannak általános jellegű, és speciális területeket korrigáló eljárások is, amelyeket a páciens szükségleteinek megfelelően választunk ki.
 
A mini combplasztikáról:
 
A mini combplasztika segíthet a megnyúlt bőr eltávolításában, mely a súlyingadozásnak vagy a kor előrehaladtának köszönhetően alakult ki.

A bőr, és szükség esetén a zsír is, eltávolításra kerül, a feszesített bőr formásabb alakot és feszességet biztosít a lábnak.

A műtétet altatásban végezzük.
 
A combplasztikai műtét időtartama:
 
A combplasztikai műtét általánosan 2-3 órát vesz igénybe, ez függ a páciens állapotától, és attól, hogy mekkora szintű korrekcióra van szükség. A plasztikai sebész az elvégzendő korrekciókat figyelembe véve javasolhatja a műtét 2 lépésben való elvégzését is. Ez esetben a két beavatkozás között minimálisan 6 hónapnak kell eltelnie. Ez idő alatt a természetes gyógyulás folyamatnak köszönhetően a hegedési folyamat alatt a bőr nem feszül meg túlságosan, és a hegek is vékonyabbá válnak.
 • A klasszikus értelemben vett combplasztika során eltávolítjuk a felesleges, szabadon lógó bőrt és zsírt a comb belső oldaláról.
 
A beavatkozáshoz szükséges bemetszést T vagy L formában ejtjük meg, amely az ágyékba esik, a metszés innen a fenék áthajlásába vezet. A beavatkozást végző plasztikai sebész megemeli a bőrt, és eltávolítja a felesleges zsírszöveteket és a bőrt, amely által a comb feszesebbé válik.
 • Annak érdekében, hogy a hegek teljesen rejtve maradjanak a plasztikai sebészeink a szeméremdomb oldala mentén, a bikini vonalban és a combhajlatban ejtenek bemetszést.
 
Ezzel a metszéssel biztosítható, hogy a képződő heg ne legyen kiszélesedett, vaskos és a bikini vonalon belül rejtve maradjon.
 • A combplasztika során helyi érzéstelenítést vagy teljes altatást végzünk. Amennyiben csak zsírleszívás szükséges a felesleges zsírszövetet a plasztikai sebészeink vékony, 4-6 mm-es átmérőjű csöveken keresztül, vákuumos szívással, 1 cm-es rejtett metszéseken keresztül távolítja el.
 
A combplasztikai műtét utáni teendők:
 
A combplasztikai műtétet követően általában a második hét végén kerül sor a varratszedésre. Habár a combplasztika eredménye azonnal látható,  a comb végleges formája a következő 1 hónapban alakul ki.
 
A beavatkozás után tanácsaink:
 • A combplasztikai műtétet követően a páciensnek egy speciálisan erre a célra kifejlesztett szorítóruhát kell felhelyeznie a combjára, amelyet néhány héten keresztül folyamatosan viselnie kell
 • Az irodai munkát végző pácienseink 14 nap pihenést követően térhetnek csak vissza a munkatevékenységükhöz
 • A varratszedést követő 14 napban sem a sport, sem egyéb mozgásforma nem javasolt
 • A beavatkozást követő két hát elteltével fokozatosan vissza lehet térni a korábbi életvitelhez
 • A combplasztikát követő 4 hétben tartózkodni kell a megerőltető fizikai munkától
 
Előforduló szövődmények, későbbi mellékhatások:
 
A combplasztika során kevés esetben fordul elő komplikáció, szövődmény. Természetesen tisztában kell vele lenni, hogy mint minden sebészeti beavatkozás a combplasztika is kockázattal jár.
 
 • utóvérzés,
 • fertőzés,
 • savóképződés,
 • altatással szembeni túlérzékenység,
 • gyulladás,
 • keloidos hegképződés,
 • aszimmetria,
 • bőr érzékenységének megváltozása alakulhat ki.
 

 
A comb a test más részeihez hasonlóan idővel veszít feszességéből. A combplasztika során a plasztikai sebész eltávolítja a megereszkedett bőrt és a felesleges zsírszövetet, így visszanyerheti combjai rugalmasságát és korábbi formáját. Az első konzultáció alkalmával plasztikai sebészünk egy vizsgálatot követően megbeszéli Önnel, hogy milyen korrekció szükséges. Elmagyarázza a combplasztika menetét, megmutatja, hogy hol fognak elhelyezkedni a szükséges bemetszések. Ezt követően átbeszélik az esetleges kockázati tényezőket és kizáró okokat.
 

 

MENNYIBE FOG KERÜLNI ÖNNEK?

Combplasztika

1 000 000 Ft

 

 

Foglaljon időpontot

 

+36 70 666 7073

 

vagy kérjen visszahívást:

 

 

 


Visszahívást kérek


Dentium Implant Center fogászati szakrendelő

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse át, hogy milyen szolgáltatásokat vehet igénybe fogorvosaink segítségével!

Megnézem
Fogorvosaink

Fogorvosaink

Fogorvosaink és munkatársaink várják, hogy szakszerű segítséget nyújtsanak a panaszaira.

Megnézem
Időpontfoglalás

Időpontfoglalás

Időpontot kérek fogorvosi kezelésre vagy szűrésre!

Megnézem
Kapcsolat

Kapcsolat

Írja meg miben segíthetünk és szívesen visszahívjuk!

Megnézem